Obert un programa per facilitar als joves fer pràctiques a països de la Unió Europea


Mobilicat és un programa de la Garantia Juvenil que facilita als joves la realització de pràctiques formatives a l’estranger amb l’objectiu de millorar les seves competències personals i professionals. Aquest any els països de destinació són: Itàlia, Alemanya, Portugal, Regne Unit, França, Irlanda, Polònia, Bèlgica, Dinamarca i Malta. Demà dimarts, 13 de novembre, es farà als Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró una xerrada explicant el programa i donant resposta a totes les qüestions que puguin plantejar els joves del Maresme que hi estiguin interessats.

Aquest programa va adreçat a les persones que tinguin entre 18 i 30 anys, estiguin inscrites a la Garantia Juvenil, estiguin inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació (SOC), tinguin estudis de grau mitjà o superior (tant si estan acabats com si s’han abandonat abans d’obtenir la titulació) i tinguin una experiència laboral inferior a tres mesos en el seu àmbit d’especialització.

A la xerrada, representants de les entitats Probens, nexes, Fundació Catalunya Voluntària i Fundació BCN FP presentaran els seus projectes.