Resultats primers equips torderencs 10-11 novembre


Exceptuant els primers equips de rugbi i futsal Tordera, uns per no presentació i els altres per ajornament, la resta han disputat amb total normalitat les seves cites esportives. El primer equip del CFTordera de tercera catalana grup 16 va ser qui va obrir la llauna el dissabte a primera hora de la tarda. Els torderencs es troben immersos en una bona dinàmica de joc i resultats. Nou triomf al municipal d’esports per 2-1 contra el Quart  UE “b” que permet als grocs i vermells estar a la part de dalt de la taula a quatre punts dels tercers. El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc no va poder superar a un dels equips més potents de la competició, l’interesportiu Malgrat 2-10. El Club Patí Tordera planta cara al CH Mataró però segueix sumant derrotes setmana rere setmana 1-3. Després de quatre jornades són cuers amb quatre derrotes i 0 punts. El sènior femení del CEEB Tordera va ser el primer equip que va tancar la jornada ahir vespre al pavelló dels Països Catalans. Gran remuntada de les torderenques a l’últim quart de partit deixant el 71-62 final contra el CB Vilablareix.