Horaris primers equips torderencs 27-28 octubre


Ja tornem a tenir aquí un nou cap de setmana esportiu amb la majoria dels primers equips torderencs i la seva cita esportiva a les diferents instal·lacions esportives del municipi. El primer equip del CFTordera serà el primer en obrir la jornada del dissabte al camp municipal d’esports. Els grocs i vermells immersos en una ratxa positiva de resultats reben la visita d’un rival directa a la taula classificatòria, el Calonge. El partit serà  a les 16:00h de la tarda i el podreu seguir en directe a través de Ràdio Tordera. El sènior femení del CEEB Tordera també jugarà a la mateixa hora el seu enfrontament però en aquest cas a domicili, a la pista del CB Sant Hilari amb el repte de consolidar-se a la part de dalt de la lliga. L’Associació del Rugbi La Tordera també jugarà a casa a les 18:30h al segon camp del municipal d’esports. Reben la visita del CR Alella. A les 19:30h serà el torn pel primer equip del Club Patí Tordera a l’OK Lliga Plata. L’estrena al parroquial serà contra l’Arenys de Munt i la podreu escoltar íntegrament amb l’equip del Somcpt. El diumenge a les 12:30h el Futsal Tordera visita la pista del Sant Julià de Ramis i l’Athletic Club Tordera Parc li toca descansar.