EL CLUB DE PETANCA DE TORDERA CONVIDA TOTES LES PERSONES INTERESSADES A PARTICIPAR ACTIVAMENT EN AQUEST ESPORT.


El club de petanca de Tordera és avui el col·lectiu convidat a l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. El president del club, Juan Perez, parla sobre la separació dels diversos clubs existents a Tordera per motius econòmics i d’instal·lacions. Perez obre les portes del club de petanca de Tordera a totes les persones interessades en aquest esport, però demana formalitat a l’hora de participar-hi.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, el president del club petanca de Tordera, Juan Perez, parla sobre les subvencions i les competicions, entre d?altres temes. L’entrevista amb el club petanca de Tordera la podreu escoltar íntegrament després de l’informatiu de les 10 del matí i de les 7 de la tarda o dissabte després de l’informatiu de la una del migdia.