Aquest dissabte arriba la sisena Fira del Conte a Tordera


Seguint en la línia dels últims anys la Fira del Conte, es presenta com un esdeveniment que aplega un seguit d’expositors, activitats i tallers relacionats amb el món de la lectura i el foment de la creativitat en la població en general i en el familiar i infantil, en particular.

Enguany aquest cita presenta novetats i es caracteritza per la implicació i participació activa del teixit associatiu del municipi que ha volgut ser present d’una manera activa en aquest esdeveniment i que atrau un nombre important de visitants. Les entitats del poble que han volgut ser-hi presents (la Colla de gegants de Tordera, el  Cercle d’història i el Fòrum pel teatre i la Cultura) ho faran a través de la presentació de llibres que han editat, fent lectura de contes i oferint peces de microteatre entre d’altres. 

A més, aquest any, com a novetat es presenten tallers i exposició d’oficis relacionats amb el paper, la il·lustració i l’edició.

Així doncs, al llarg del dia i haurà un ampli ventall d’activitats i tallers que es distribuiran en diferents zones de la plaça de l’Ajuntament (Escenari Principal, escenari petit, Espai tallers,…) on , a més hi haurà un ampli ventall d’expositors relacionats amb la temàtica de la Fira, editorials, llibreries, joguines, objectes de regal, del sector de l’educació, etc. En dóna detalls el regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu.

fira del conte 1

El regidor Vilajeliu avança que la gent gran també hi ha volgut col·laborar en la fira. Els avis de la Residencia Geriàtrica de Can Comte i la Residència Geriàtrica de l’Albert han ajudat en guarnir la Fira i fer-la més acollidora.

fira del conte 2

Com sempre , la Biblioteca de Tordera hi serà present amb el seu espai de lectura i activitats i com a novetat, també, l’Oficina de català del Consorci de Normalització Lingüística amb l’objectiu de fomentar la creació literària i l’ús correcte del català organitza un taller de creació de relats curts a través d’un joc de daus.