La Generalitat publica una declaració d’impacte ambiental per reiniciar el projecte per allargar l’autopista entre Tordera i Lloret


La Generalitat reprèn el projecte per allargar l’autopista del Maresme entre Tordera i Lloret. Això malgrat que el projecte ara mateix està suspès cautelarment pels jutjats perquè ho havia recorregut la plataforma Aturem la C-32. Els ecologistes creuen que és una maniobra de la Generalitat per allargar la concessió de l’autopista.

El Departament de Territori ha publicat una declaració d’impacte ambiental que escull construir aquesta carretera de 6 quilòmetres i mig entre Tordera i Lloret de Mar. Planteja fer un fals túnel de 150 metres, cosa que els ecologistes ja havien denunciat que pot tenir efectes pel medi ambient.

La plataforma Aturem la C-32 assegura que aquest projecte que ara està tramitant la Generalitat és el mateix que s’havia aprovat fa dos anys i que la justícia havia suspès arran d’un contenciós presentat per la plataforma ecologista.

El portaveu de la plataforma, Joan Mora, assegura que és una maniobra per prorrogar la concessió de l’autopista.

autopista maresme

El govern català ha defensat sempre aquesta carretera per millorar l’accés al sud de la Costa Brava i treure el trànsit a les carreteres comarcals que durant l’estiu col·lapsa els accessos de Tordera, Blanes i Lloret.