EL CURS ESCOLAR 2005-2006 A TORDERA COMENÇARÀ EL PROPER DILLUNS, 12 DE SETEMBRE AMB ELS 4 MÒDULS DEL VEÏNAT DE SANT PERE, COM A PRINCIPAL NOVETAT.


Els quatre mòduls del veïnat de Sant Pere, són les principals novetats del curs escolar 2005-2006 a Tordera.
La previsió del departament d’educació de la generalitat, és construir una escola industrialitzada a Sant Pere per l’any vinent. A l’espera de la seva construcció i per no massificar les aules, s’ha optat per l’ubicació de quatre mòduls provisionals per aquest curs. Aquestes aules acolliran alumnes del veïnat de Sant Pere i urbanitzacions.
La regidora d’ ensenyament, Maria Angels Cayro assegura que a principis de la setmana vinent es començarà el trasllat de mobiliari als mòduls, amb l’objectiu que el proper 12 de setembre s’iniciïn les classes amb total normalitat.

Maria Angels Cayro, recorda que el mòduls acolliran nens de P-3, P-4 i P-5 i de 1r de primària. La regidora d’ensenyament, confia que de cara el curs 2006-2007, ja estigui en funcionament l’escola industrialitzada que s’ha de construir en aquest veïnat.

Els mòduls de Tordera no seran els únics provisionals a la comarca del Maresme. Mataró i Sant Vicenç de Montalt, també s’han vist obligats a obrir provisionalment amb mòduls mentre es construeixen els nous edificis.