L’ÀREA DE INSERCIÓ LABORAL ORGANITZA TRES NOUS CURSOS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL, ADREÇATS A PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR.


El Servei de Formació i Inserció Laboral de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera organitza tres nous cursos de formació ocupacional adreçats a persones en situació d’atur. Els cursos, que són gratuïts i subvencionats pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball i Indústria, compten amb classes teòriques i pràctiques que es duran a terme en diferents empreses.
Els tres cursos que s’ofereixen per aquest any a Tordera són els d’auxiliar d’infermeria en geriatria, d’administratiu comptable i d’aplicacions informàtiques de gestió.

El curs d’auxiliar d’infermeria en geriatria començarà el 3 d’octubre i finalitzarà el 31 de gener. El curs té una durada de 369 hores, de les quals 80 seran de realització de pràctiques. L’horari d’aquest curs serà de dilluns a divendres de dos quarts de 4 a dos quarts de 8 del vespre.

D’altra banda, el curs d’administratiu comptable s’iniciarà el 4 d’octubre i finalitzarà el 27 de gener de 2006. Aquest curs té de durada 400 hores, de les quals, 100 seran de realització de pràctiques a empreses. L’horari del curs serà de dilluns a divendres, de les 3 a dos quarts de 8 del vespre.
El curs d’aplicacions informàtiques de gestió es durà a terme del 5 d´octubre a l’1 de febrer. Tindrà una durada de 275 hores i l’horari del curs serà de dilluns a divendres de 4 a 8 del vespre.

Matas, recorda que Tordera és una de les poques poblacions de la zona que ofereixi 3 cursos de formació ocupacional.

Les places per als tres cursos són limitades i per més informació i inscripcions cal adreçar-se a les oficines de l’OASC, de dilluns a divendres, de 9 a 2 del migdia.
Per formalitzar la preinscripció, cadrà adjuntar la següent documentació fotocòpia del DNI, fotocòpia de l’informa de vida laboral o d’una nòmina de l’últim lloc on s’ha treballat i la tarja d’atur de segellar.