EL SETÈ CERCATASQUES DE TORDERA, QUE ES VA SUSPENDRE DURANT LA FESTA MAJOR A CAUSA DE LA PLUJA, SE CELEBRARÀ AQUEST PROPER DISSABTE, PENDENTS NOVAMENT DE LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA.


La Regidoria de Joventut informa que l’activitat del Cercatasques que es va haver de suspendre durant la Festa Major pel mal temps, se celebrarà novament el proper dissabte dia 10 de setembre. Tot i això, l’organització torna a estar pendent de les darreres previsions meteorològiques que indiquen el pas d’una pertorbació la matinada de dissabte a diumenge. El setè Cercatasques de Tordera començarà a les 11 de la nit des de la plaça de la Concòrdia i finalitzarà amb una sessió de discoteca mòbil. Per motius d’organització, en aquesta ocasió el Cercatasques comptarà amb un sol recorregut i una única xaranga.

Totes les persones que es van inscriure en el seu dia i vulguin participar en el Cercatasques d’aquest proper dissabte cal que portin la samarreta que s’obsequiava amb la inscripció. En el cas que algú no pugui participar en la nova data establerta, es pot adreçar a l’Ajuntament i se li retornarà l’import de la inscripció.