LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT CONFIA QUE A FINALS D’ANY HAGIN FINALITZAT LES OBRES DE SOTERRAMENT DE CONTENIDORS A TORDERA.


La regidoria de Medi Ambient ha començat a instal·lar els contenidors soterrats a diferents punts del nucli urbà, com l’avinguda dels Països Catalans, el carrer Girona, el Camí Ral i l’avinguda Fibracolor.
La intenció de la regidoria de Medi Ambient és que a finals d’any tot el municipi compti amb aquest nou sistema de recollida.

L’objectiu de la regidoria és rebaixar les tones de deixalles que es recullen setmanalment i augmentar en recollida selectiva i de matèria orgànica.
En les darreres setmanes s’han posat en funcionament tots els contenidors soterrats dels veïnats de Fibracolor i Sant Pere.

La regidoria de Medi Ambient ha anat retirant els antics contenidors mòbils de brossa i matèria orgànica d’aquests veïnats per tal que tothom utilitzi aquest nou servei. Properament entraran en funcionament les illes de contenidors de Terra Brava, Sant Daniel i el Mas Móra.
A les illes de contenidors soterrats s’hi pot llençar la brossa orgànica, el rebuig, el paper, el vidre i el envasos. Aquest sistema facilita la recollida selectiva ja que tots els contenidors es troben en un mateix lloc i evita, entre d’altres, haver de llençar les escombraries en un horari establert.