Es presenta Xavier Pla com a candidat d’ERC a les municipals


Esquerra republicana de Tordera va donar ahir el tret de sortida a les municipals de l’any vinent. Ho va fer amb la presentació de Xavier Pla com a candidat a l’alcaldia. En un acte a la biblioteca de Tordera, plena de gom a gom,  Pla va desglossar les línies de treball de la candidatura i del projecte republicà que busca una renovació i transformació tant a l’àmbit social com econòmic.

presentacio erc 1

El candidat republicà creu que pot millorar els resultats de fa 4 anys i apunta que aquest és l’objectiu.

presentacio erc 2

El candidat ja ha començat a treballar en el seu programa electoral que promet ser innovador en molts aspectes sense oblidar-se dels projectes dels quals han fet bandera durant aquest mandat. Pla parla d’un projecte divers format per militants i gent independent.  Segons Xavier Pla la participació de noves formacions polítiques en el municipi farà que el debat sigui més ric per a millorar Tordera.

presentacio erc 3

Val a dir, que el regidor Jordi Romaguera, qui va qüestionar públicament la candidatura de Xavier Pla a les municipals, no va assistir a la presentació i tampoc la regidora Anna Serra.