ERC DE TORDERA DENUNCIA L’OBSCURANTISME DEL CONCURS PÚBLIC PER A L’ADJUDICACIÓ DEL TRANSPORT URBÀ.


El regidor d’ERC a Tordera, Bernat Costas, ha denunciat l’obscurantisme del concurs públic per a la concessió de l’adjudicació del servei de transport urbà de viatgers de Tordera. Costas explica que CiU no ha complert l’acord de convocar a les meses de contractació de l’Ajuntament a un representant de cada força política.

Costas havia denunciat fa un mes que la convocatòria de concurs públic per la concessió del transport urbà s’aproves en ple mes d’agost on els períodes de presentació d’ofertes eren impossibles de complir per ningú que no fos qui ja estava prestant el servei.

Per últim, Bernat Costas, critica que el servei d’autobusos és lent, feixuc i no resol els problemes de desplaçament dels torderencs allunyats del nucli urbà.