ELS PARTITS POLÍTICS A L’OPOSICIÓ DENUNCIEN A L’EQUIP DE GOVERN DE NO COMPLIR ELS COMPROMISOS ACORDATS SOBRE LA PROBLEMÀTICA DE LES FERRERES.


PSC, MAT i ERC de Tordera van denunciar dijous passat, en el transcurs del ple ordinari, que l’equip de govern de CiU no havia complert els acords consensuats entre totes les forces municipals per resoldre el conflicte de les ferreres. Els tres grups polítics a l’oposició, afirmen que l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, no ha complert els compromisos acordats en una reunió celebrada a l’Ajuntament a finals de juny. Entre els acords estava encarregar a un tècnic independent a l’Ajuntament, un informe que valorés els treballs de la junta de conpensació de les ferreres. EL regidor d’ERC, Bernat Costas, assegura que el govern no ha encarregat aquest informe al tècnic, sinó un altre estudi, sobre si les obres haurien de ser per cooperació o conpensacio.

El regidor del Moviment Alternatiu per Tordera, Jordi Perez, present també a la reunió de finals de juny, va subscriure les acusacions realitzades pel seu company de mesa d’ERC.

La regidora del PSC, Conxita Rodríguez va acusar a l’alcalde de Tordera de mentider.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va recordar els acords de la reunió i va defensar i reiterar la seva voluntat de complir els compromisos acordats entre els partits polítics i membres de la junta de compensació.

El ple ordinari, de la setmana passada, va ser seguit per un nombrós públic de les ferreres, que van expressar novament el seu malestar davant aquesta situació.
Aquesta setmana s’espera que el tècnic independent presenti l’informe encarregat per l’Ajuntament de Tordera. Els partits polítics municipals analitzaran els resultats de l’informe per tal de començar ha actuar per desencallar aquesta problemàtica que durà prop de 2 anys.