EL CASAL DE LA DONA DE TORDERA CONVIDA A TOTES LES SÒCIES A PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS ORGANITZADES PER AQUESTA TEMPORADA. EL COL·LECTIU ÉS AVUI LA CONVIDADA A L’HABITUAL ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


El casal de la dona de Tordera és avui el col·lectiu convidat a l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. L’associació ha obert el nou curs d’activitats per aquesta temporada. La membre de la junta, Flora Velasco, espera que les sòcies s’apropin al local de l’entitat i participin activament en les activitats organitzades.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, Flora Velasco també parla sobre la nova junta, dels establiments col·laboradors, entre d’altres. L’entrevista amb el casal de la dona de Tordera, la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.