Tall d’aigua aquest dilluns al nucli urbà, Sant Andreu i Fibracolor


L’ Empresa Aqualia informa que tallarà el subministrament d’aigua aquest dilluns dia 17 en diversos punts del municipi per tasques de millora de la xarxa.

El tall afectarà la zona del nucli urbà, Sant Andreu  i Fibracolor de 9.00 a 15.00 hores. Segons el regidor d’obres i serveis, Carles Aulet el motiu del tall és per sectoritzar la xarxa a la zona del camí ral per tal de millorar el control i funcionament hidràulic.

Aulet tall aigua

Aqualia demana disculpes per les molèsties que el tall pugui ocasionar.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca