L’agost acaba amb 1.071 torderencs i torderenques sense feina


L’atur registral del mes d’agost a Tordera s’ha situat en l’14,54%, lleugerament per sota de l’índex de juliol. La Diputació de Barcelona ha donat la xifra a partir de les persones inscrites a les oficines del Servei Públic d’Ocupació. En concret, tenim 1.071 aturats, 28 menys que el mes passat.

La desocupació al conjunt de la demarcació de Barcelona ha augmentat a l’agost en termes intermensuals –el 3,2%–, però s’ha reduït un 4,6% respecte l’atur del mateix mes de l’any anterior. Per comarques, només l’Alt Penedès baixa el nombre d’aturats.

A Tordera, la variació mensual ha estat positiva –el 2,55%–, però seguint la dinàmica provincial, l’atur també ha baixat en relació l’agost del 2017. En concret, el 2 %.

Aquestes dades d’atur comptabilitzen les persones demandants d’ocupació inscrites a les oficines del Servei Públic d’Ocupació.