Malgrat de Mar organitzarà sortides per anar a veure teatre al Clavé de Tordera


Els malgratencs i malgratenques poden anar a veure teatre al Clavé de Tordera en un autocar de franc i pagant l’entrada a un preu reduït. L’Ajuntament de Malgrat de Mar i la Fundació Privada Clavé han signat un conveni de col·laboració amb la voluntat de sumar sinèrgies i facilitar al ciutadà l’accés a propostes culturals de territoris propers. La Biblioteca La Cooperativa té ja obertes les inscripcions per a la primera sortida: el 28 de setembre per veure l’obra “Les dones sàvies” de Molière amb Enric Cambray i Ricard Farré.

El director de Teatre Clavé, Josep Navarro, ha agraït a l’Ajuntament de Malgrat de Mar la seva col·laboració i implicació.

conveni teatre 1

El regidor de Cultura de Malgrat, Paco Márquez (CUP); ha explicat que la voluntat del govern municipal amb aquesta iniciativa “és la d’apropar les arts escèniques al públic de Malgrat”.

conveni teatre 2

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa (JXM), s’ha mostrat molt satisfeta d’aquest acord amb el Teatre Clavé i ha manifestat que tan debó aquesta col·laboració també es pogués també traduir en que els torderencs i torderenques visitin Malgrat per consumir productes culturals com el Festival Arrela’t o d’altres propostes. 

conveni teatre 3

Recordem que la Biblioteca La Cooperativa té ja obertes les inscripcions per a la primera sortida: el 28 de setembre per veure l’obra “Les dones sàvies” de Molière amb Enric Cambray i Ricard Farré.