L’Ajuntament inicia la neteja de l’illa de la Tordera


L’Ajuntament durà a terme tasques de neteja a l’illa de la Tordera.  Els treballs es faran gràcies a una subvenció que la Generalitat de Catalunya atorga al municipi torderenc i que servirà per eliminar la canya i col·locar un mirador d’aus a l’illa de la Tordera dins del projecte LIFE. Aquestes són algunes de les modificacions que es volen fer a l’illa de la Tordera segons explica el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet.

Illa 1

Les feines a l’illa de la Tordera començaran aquesta mateixa setmana i hauran d’estar acabades abans del 15 d’octubre. Aulet ho explica.

Illa 2

L’illa de la Tordera, un dels espais d’interès del nostre municipi, compte amb una gran diversitat de fauna, especialment d’aus, de la qual s’espera poder gaudir amb més facilitat a partir del 15 d’octubre quan les tasques de neteja hagin finalitzat.