L’Ajuntament inicia la neteja de l’illa de la Tordera


L’Ajuntament durà a terme tasques de neteja a l’illa de la Tordera.  Els treballs es faran gràcies a una subvenció que la Generalitat de Catalunya atorga al municipi torderenc i que servirà per eliminar la canya i col·locar un mirador d’aus a l’illa de la Tordera dins del projecte LIFE. Aquestes són algunes de les modificacions que es volen fer a l’illa de la Tordera segons explica el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet.

Illa 1

Les feines a l’illa de la Tordera començaran aquesta mateixa setmana i hauran d’estar acabades abans del 15 d’octubre. Aulet ho explica.

Illa 2

L’illa de la Tordera, un dels espais d’interès del nostre municipi, compte amb una gran diversitat de fauna, especialment d’aus, de la qual s’espera poder gaudir amb més facilitat a partir del 15 d’octubre quan les tasques de neteja hagin finalitzat.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca