IniciNoticiesMedi ambientNo s’ha produït cap incendi forestal a Tordera durant la segona quinzena...

No s’ha produït cap incendi forestal a Tordera durant la segona quinzena del mes d’agost

El nombre d’incendis forestals de la segona quinzena del mes d’agost a les comarques de Barcelona ha estat per sota de la mitjana dels incendis del període 2008-2017. També la superfície afectada per aquests incendis està molt per sota de la mitjana en el mateix període. En total, durant la segona quinzena del mes d’agost s’han produït 15 incendis de vegetació, 8 dels quals han estat forestals, que han afectat 5,8 hectàrees. En aquesta quinzena, l’equip d’informadors del Pla d’informació i vigilància (PVI) han realitzat accions informatives directes a 9.871 persones en zones forestals i de lleure.

A Tordera, durant aquesta segons quinzena del mes d’agost no s’ha produït cap incendi forestal. S’han informat preventivament a 139 persones sobre la campanya d’incendis forestals i les seves recomanacions.

Aquestes dades es desprenen de l’informe realitzat per l’equip del Pla d’informació i vigilància contra els incendis forestals (PVI) que realitza la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments i les agrupacions de defensa forestals (ADF) del territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES