Aquest proper cap de setmana el CPTordera organitza el tercer torneig marc serra que s’allargarà fins el proper diumenge 16 de setembre


Aquest proper cap de setmana el Club Patí Tordera dóna el tret de sortida al tercer torneig d’hoquei patins Marc Serra. Enguany i com a novetat respecte l’edició anterior, l’entitat amplia els dies de la competició, i passa de dos dies a tota la setmana, on des de dissabte fins diumenge 16 de setembre hi haurà partits de diferents categories segons el dia, i així també recuperant la categoria d’equips estatals OK Lliga Plata. Recordem, que aquest model de competició, és el mateix que la primera edició, tanmateix, l’any passat el club va concentrar els enfrontaments en un sol cap de setmana i el primer equip no hi va participar. El Pavelló Parroquial, la Pista de l’Amistat i també l’últim cap de setmana de torneig, la Pista de sant Andreu serà seu d’alguns partits. Les categories que participaran a l’esdeveniment són equips base tant de primer any com de segon, des de la iniciació fins al primer equip OK Lliga Plata, una manera de provar l’equip en el període de pre-temporada. Sergio Alonso, coordinador del Club Patí Tordera ens parla del torneig d’enguany.

alonso marc serra

El Reus Deportiu, el CP Vilanova, , CH Lloret, CP Malgrat de Mar, Hoquei Barberà  el FCB, el CP Manlleu, el CP Vic, el Palafrugell, el HC Sant Just, el CP Caldes, el Sentmenat, el CP Blanes Athletic, el Mollet HC i el CH Mataró seran els equips participants de l’edició d’enguany.  Els partits s’iniciaran a les 9:00h del matí del dissabte i s’allargaran fins a les 22h. El diumenge a les 15:00h es farà l’entrega dels premis.