El debat entorn l’aprovació de la pròrroga del contracte de gestió del transport escolar omple la major part de la Tertúlia amb els polítics


Els representants dels partits polítics van estar ahir a Ràdio Tordera per portar a debat els temes que es van tractar a l’últim ple ordinari, corresponent al mes d’agost, on es va aprovar el nou pla local de joventut i la pròrroga del contracte de gestió del servei del transport escolar.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca