Aquest estiu la policia local ha tapiat 6 cases a urbanitzacions


Continua la feina Anti-ocupa a Tordera. Durant l’estiu, la policia local han tapiat 6 cases a diferents urbanitzacions i s’ha treballat conjuntament amb les entitats bancàries perquè posin mesures per evitar la ocupació a més d’una desena d’habitatges.

Paral·lelament s’està treballant per començar en breu un nou dispositiu contra la ocupació il·legal. Serà el vintè i es realitzen amb l’objectiu d’acabar amb les ocupacions, especialment a aquells blocs de pisos on més problemes de convivència es produeixen per culpa d’aquestes persones. Xavier Martin és regidor de Seguretat.

okupes 1

Martin destaca la col·laboració Ciutadana, com a mètode per evitar l’ocupació d’habitatges.

okupes 2

La setmana passada, la policia local va evitar una ocupació al barri de Sant Pere. L’endemà es va tapiar el pis.