L’ÀREA BÀSICA DE SALUT DE TORDERA COMENÇA LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ CONTRA LA GRIP.


L’Àrea Bàsica de Salut de Tordera informa que fins al 30 de novembre tindrà lloc la campanya de vacunació contra la grip a l’ABS de Tordera.
Els centres sanitaris de Catalunya van començar dilluns la campanya de vacunació en contra de la grip i s’injectaran prop d’1,4 milions de dosis.
La cap de l’ambulatori de Tordera, la doctora Francisco aconsella que es vacunin els més grans de 60 anys, els nens i els adolescents amb malalties cardiovasculars i pulmonars, les embarassades i el personal sanitari.

Els horaris de vacunació seran de dilluns a divendres de 9 a 10 h i de 7 a dos quarts de 8 del vespre. Totes les persones que es vulguin vacunar contra la grip prèviament hauran de demanar hora per poder facilitar l’ordre.