LES INTENSES PLUJES D’AQUESTA MATINADA OBLIGUEN ALS BOMBERS DE LA GENERALITAT HA REALITZAR CINC SORTIDES A TORDERA.


Els bombers de la generalitat han realitzat aquesta matinada fins a cinc sortides dins el terme municipal de Tordera. Segons informa el centre d’emergències, dues actuacions han afectat la circulació de vehicles al seu pas pel nostre municipi. Un despreniment de terra a N-II a l’altura del Club Diana i la pluja acumulada, han obligat a tallar el ramal direcció al polígon industrial de Palafolls. La policia local informa també que està tallat l’accés a l’urbanització Tordera Park, on s’està treballant intensament per restablir la situació. Els bombers de la generalitat, han actuat aquesta matinada al Passeig de pista Mar de Mas Mora per la caiguda d’un mur sobre l’asfalt i al carrer Pio Baroja de l’urbanització terrabrava per inundació d’un habitatge.
D’altra banda, segons ha informat Renfe no hi ha hagut cap problema important a la xarxa ferroviària tot i que hi havia algun retard a primera hora del matí.