L’ADMINISTRACIÓ D’INFRAESTRUCTURES FERROVIÀRIES FINALITZA LES OBRES DE MILLORA DE SET PASSOS A NIVELL SITUATS ALS MUNICIPIS DE TORDERA, FOGARS I MAÇANET.


L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries ha anunciat que s’han enllestit les obres de millora de set passos a nivell de la línia C-1 de Renfe situats als municipis de Tordera, Fogars de Tordera i Maçanet. La portaveu de l’administrador d’infraestructures ferroviàries, Maria del Mar Ruiz assegura que a cada pas a nivell s’han instal·lat senyals lluminosos i acústics que s’intercalen i indiquen als usuaris de la via, la proximitat del pas d’un comboi.

D’altra banda, també s’ha implantat un sistema de temporitzadors de seguretat i d’enllumenat. La inversió ha superat els 1,2 milions d’euros i té com a objectiu augmentar la seguretat dels vehicles, vianants i trens que circulen per aquesta via.