El correxuxes, l’orquestra Rosaleda, el festival de Patinatge artístic i la diada castellera centren les activitats d’aquest dissabte


Recta final de les activitats de festa major. Aquest dissabte, 25 d’agost, les activitats començaran a les 11:00 del matí amb el correxuxes, organitzat per l’esplai el Garbell i amb totes les places cobertes. A les 12:00h concert amb el grup d’animació infantil Groquiverd’s i Xeringada darrera de la plaça de l’esglèsia. A les 6, concert de festa major, a càrrec de l’orquestra Rosaleda, a la pista de l’ amistat. A les 7, al pavelló de la concòrdia, festival de patinatge artístic. A un quart de 8, cercavila de grallers i tabalers dels Castellers de l’Alt Maresme entre la plaça de Miquel Martí i Pol i la Plaça de L’església. A continuació començarà la diada castellera amb les Colles Castellers de l’Alt Maresme i de Sabadell.

A les 21h es farà el ball a càrrec de l’orquestra Rosaleda, a la pista l’amistat. Finalment, a les 23:30h concert jove a la plaça amb els grups Alma Pagana, Joan Garriga i el mariachi galàtic, i Senyor peix.