LA REGIDORIA DE JOVENTUT ORGANITZA AVUI UN ALTRE AUTOCAR PER ANAR A BARRAQUES DE GIRONA DESPRÈS DE L’ÈXIT DE LA SETMANA PASSADA.


La regidoria de joventut, organitza avui, 4 de novembre, un nou autocar per anar a les Barraques de Girona. Dos autocars plens de joves torderencs van participar la setmana passada en aquesta activitat. La oferta musical de la zona jove de les fires serà demà el concert de Maceo Parker.

L’autocar al preu de 3 euros, sortirà avui divendres, 4 de novembre, a les 10 del vespre des de Sant Pere i a un quart de 11 a la plaça Lluis Companys. Els menors de 18 anys, hauran d’anar acompanyats per un adult. Les inscripcions es poden realitzar al punt d’informació juvenil i a Ràdio Tordera.
L’organització només assumeix el transport d’anada i tornada, i no el programa d’actes previstos ni altres circumstàncies alienes al servei de transport.