EL FORUM PEL TEATRE I LA CULTURA REPRESENTA EL PROPER CAP DE SETMANA L’OBRA “UNA CASA D’EMBOLICS”. AQUEST COL·LECTIU ÉS AVUI LA CONVIDADA EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


El forum pel teatre i la cultura representarà el proper cap de setmana l’obra “Una casa d’embolics”. El president de l’associació, Jordi caupena, és avui el convidat a l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. Caupena ens avança l’argument de l’obra.

El president del forum pel teatre i la cultura, aprofita l’entrevista del programa “La terenyina” per parlar de properes activitats, entre elles, la quina. L’entrevista amb el president del forum per al teatre i la cultura, Jordi Caupena la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 matí i les 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.