ELS PAGESOS DE TORDERA, BLANES, MALGRAT I PALAFOLLS ORGANITZEN PEL PROPER 20 DE NOVEMBRE UNA TRACTORADA CONTRA EL CÀNON QUE VOL IMPOSAR L’AGENCIA CATALANA DE L’AIGUA.


Els pagesos de Tordera, Blanes, Malgrat i Palafolls s’estan organitzant per preparar mobilitzacions de protesta contra el cànon que l’Agència Catalana de l’Aigua vol fer pagar al col·lectiu per extreure aigua dels seus pous de la Tordera a partir de l’any vinent. La mesura s’emmarca dins dels pressupostos de l’organisme per l’any 2006 com a repercussió dels costos de la dessaladora de Blanes, que fins ara només pagaven els usuaris directes de la conca de la Tordera.
Segons explica el president de la Cooperativa Agrària de Tordera, Carles Aulet, el col·lectiu va decidir el passat dilluns després d’una reunió amb els directius de l’Agencia Catalana de l’Aigua, de més de tres hores de durada, iniciar accions de protesta.
Aulet anuncia una tractorada pel proper 20 de novembre, amb la participació dels pagesos de Blanes, Malgrat, Palafolls i Tordera.

Els pagesos portaran a terme els propers dies reunions per acabar de concretar les actuacions reivindicatives.