El sènior femení del CEEB Tordera tanca un fitxatge estrella de cara a la propera temporada


Tal i com ja comentàvem fa uns dies, la dirección esportiva del CEEB Tordera no ha deixat de treballar per tal de formar un Sènior Femení potent i competitiu, amb l’objectiu màxim d’arribar a militar a 1ª catalana de cara a la següent  temporada, fita que l’equip torderenc ha tingut a tocar durant l’última etapa, però que finalment no ha pogut assolir.

La darrera setmana, Marc Alonso, director esportiu del CEEB Tordera, ens informava sobre els últims tancaments de fitxatges de l’equip, l’Aina Ponsa i la Judit Parada, i d’aquesta manera quedava la plantilla pràcticament tancada amb 12 jugadores. Doncs bé, per sorpresa de tothom, el fitxatge inesperat d’una jugadora estrella ha encès totes les alarmes: el Sènior Femení del CEEB Tordera ha confirmat la incorporació de la torderenca Marina Serra de cara a la propera temporada. El mateix Marc Alonso ens n’informa:

fitxatge ceeb 1

Després d’aquest fitxatge, el Sènior Femení es tanca amb una plantilla formada per 13 jugadores. Tot i això, els canvis no s’acaben aquí, ja que hi ha hagut modificacions pel que fa al staff tècnic de l’equip, introduint a dues grans peces com són Dani Garcia i Ivan Sánchez. Marc Alonso n’ha fet referència:

fitxatge ceeb 2

Des de la Banqueta d’Estiu i tot l’equip d’esports d’aquesta emissora, desitgem una molt bona temporada a aquest gran equip, i esperem que s’assoleixi el seu objectiu d’arribar a 1ª catalana.