LES ENTITATS LOCALS PARTICIPARAN AVUI EN L’ELABORACIÓ DELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS, A TRAVÉS D’UNA ASSEMBLEA.


La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tordera celebrarà aquest vespre una assemblea d’entitats per tal que totes participin en l’elaboració del pressupost municipal per al 2006. Fins la setmana passada més d’una quinzena d’entitats van presentar a l’Ajuntament les seves propostes per a la millora de la gestió de la pròpia entitat.
Durant l’assemblea d’avui es posaran damunt la taula aquestes propostes per estudiar-ne la seva viabilitat i es demanarà a les associacions la seva opinió sobre les possibles inversions que es poden fer a Tordera i que caldrà incloure al pressupost del proper any.
El regidor de Participació Ciutadana i adjunt a alcaldia, Josep Llorens, ha destacat que aquest és el segon any que es demana la participació de les entitats per l’elaboració del pressupost i que l’objectiu és “conèixer de primera mà les necessitats de les associacions per tal que, en la mesura que sigui possible, el pressupost del 2006 pugui donar-hi resposta”.

L’assemblea d’entitats tindrà lloc a dos quarts de 9 del vespre h al Teatre Clavé.