L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT INAUGURA EL PROPER DIUMENGE EL NOU LOCAL DE L’ENTITAT. LA SEVA PORTAVEU, GLÒRIA PRUNERA ÉS AVUI LA CONVIDADA EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


L’associació cultural i recreativa Pere Cot inaugurarà el proper 27 de novembre el seu nou local, situat al carrer doctor Fleming. La portaveu del grup, Glòria Prunera és avui la convidada a l’entrevista amb les entitats de cada dilluns.

En l’entrevista del programa “La terenyina” la portaveu de Pere Cot, Glòria Prunera també parla sobre les properes activitats de l’entitat, com els pasturets o la quina.
L’entrevista amb l’associació cultural i recreativa Pere Cot la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.