IniciNoticiesCultura L'ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN I RÀDIO TORDERA FINALITZEN DIVENDRES EL PERÍODE...

L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN I RÀDIO TORDERA FINALITZEN DIVENDRES EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS DEL 15è CONCURS DE POESIA I RAPSODES.

L’associació de gent gran de l’Esplai, amb el suport de la fundació “La Caixa” i Ràdio Tordera ha organitzat un any més el concurs de poesia i rapsodes. El concurs de poesia estarà dividit per quatre grups. Cada treball haurà de tenir un màxim de 30 versos i s’hauran de signar amb un pseudònim o lema. El nom, cognoms i l’adreça de l’autor hauran d’anar dins d’un sobre tancat i caldrà entregar quatre còpies del treball abans del 25 de novembre al local de l’Esplai o a Ràdio Tordera. Les poesies participants es recitaran dins el programa “Tardes de Poesia” el dissabte 10 de desembre de 6 a 8 del vespre.
D’altra banda, el concurs de rapsodes, serà a partir dels 19 anys. La prova de rapsodes es durà a terme al programa “Tardes de poesia” el dissabte 3 de desembre a partir de les 6 de la tarda, i cada participant haurà de recitar un poema obligat escollit pels organitzadors i un altre que podrà triar el mateix concursant. Per participar al concurs de rapsodes, caldrà inscriure’s a Ràdio Tordera o a l’Esplai abans de 25 de novembre.

El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 17 de desembre, a dos quarts de 10 de la nit, a la sala d’actes de l’esplai. Durant el l’entrega de premis es recitaran les poesies amb els rapsodes guanyador.

ÚLTIMES NOTÍCIES