Preservem el Litoral s’oposa al projecte del Ministeri i exigeix al Consell Comarcal la creació d’una Taula del Litoral


no dragaComunicat de la plataforma Preservem el Litoral de rebuig al projecte de protecció de la costa del Ministeri de Medi Ambient. L’entitat indica que un cop estudiat el document conclouen que la sorra que es vol dipositar (al voltant d’un milió de m3) s’extrauria bàsicament del fons marí a un quilòmetre de la costa de Premià de Mar; que no s’han fet estudis interdisciplinars previs; que no té en compte els efectes paisatgístics ni en la morfologia costanera, ni tampoc l’impacte que ocasionaria en els ecosistemes marins i litorals i en el sector pesquer; i que no planteja cap actuació sistèmica i global. Escoltem Enric Badosa, membre del col·lectiu, en declaracions a TV3.

badosa

Finalment la plataforma planteja dues exigències: al Consell Comarcal que constitueixi un Taula del Litoral amb urgència i al Ministeri la moratòria de la seva actuació.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca