Podem Tordera convoca avui a tots els seus inscrits a una consulta per decidir si demanen formalment la dimissió de Joan Carles Garcia


consulta som podemEn l’últim plenari municipal, el regidor Salvador Giralt, en nom de l’assemblea de Som Tordera, va demanar a l’alcalde Joan Carles Garcia que presentés la seva dimissió voluntària arran de l’operació Estela. Segons el partit, el dret a la presumpció d’innocència no exclou que l’inici de la investigació i el procés judicial, facin incompatibles la seva activitat com alcalde.

Joan Carles Garcia va declinar la petició de Som Tordera (Podem-Iniciativa) i va insistir que el jutjat ha dit que no existeixen elements d’acusació contra ell. Fa una setmana, el regidor Salvador Giralt va anunciar que si Joan Carles Garcia no dimitia, el grup municipal de Som Tordera realitzaria una consulta ciutadana entre els seus inscrits i militants, per decidir si cal presentar una demanda formal de dimissió.

Podem Tordera farà avui la consulta ciutadana. Ho farà amb la següent pregunta: Consideres que tenint en compta la gravetat dels delictes que apareixen a la causa i les explicacions donades pel mateix Joan Carles Garcia, PODEM hauria d’exigir la dimissió de l’alcalde de Tordera?

Salvador Giralt vincula a la consulta que proposen, la decisió de l’alcalde de retirar-li les competències que tenia delegades a l’Ajuntament.

giralt consulta

Les votacions es produiran de manera presencial de 18:00h a 21:00h al local Emili Vendrell (c/ciutadans 16) i hi podran participar tots aquells inscrits i inscrites de l’organització a Tordera.