Arriba una nova edició del Liceu a la fresca amb l’òpera Manon Lescaut de Puccini


liceu fresca 18El Gran Teatre del Liceu, en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, té vocació d’expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori sota el programa Tots Som Liceu. Aquest dissabte 16 de Juny a les 22:00h tindrà lloc el Liceu a la fresca amb la retransmissió de l’òpera Manon Lescaut, de Puccini, en directe des de la Plaça de la Concòrdia. Trobareu més informació al lloc web del Gran Teatre del Liceu

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots. Escoltem el regidor de Cultura, Josep Llorens.

liceu a la fresca

L’òpera es projectarà en pantalla gran en directe el proper dissabte 16 de Juny, a la plaça de la concòrdia, a les 22:00h amb entrada gratuïta
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca