Bernat Costas nomenat director de l’oficina del vicepresident del govern a la Generalitat de Catalunya


bernat costasTal com apareix publicat  al Diari Oficial de la Generalitat, el Torderenc Bernat Costas ha estat nomenat director de l’oficina del vicepresident del govern a la Generalitat de Catalunya. Costas va ser regidor d’ERC a Tordera del 2003 al 2011 i coordinador de promoció econòmica del municipi. També va formar part de la Federació Comarcal del Maresme durant 6 anys i de la Comissió Sectorial d’Unió Europea. Actualment era secretari a l’Ajuntament de Canet. A partir d’ara, Costas serà el nou home fort del Vicepresident, Pere Aragonès.

Bernat Costas es mostra satisfet i il·lusionat per aquesta nova etapa on podrà ajudar al poble de Catalunya des de la Generalitat. Tot i això, destaca que ha sigut nomenat a causa de l’aplicació del 155 i apunta que l’equip d’Oriol Junqueres hauria d’estar treballant actualment i no ell com a director de l’oficina de Pere Aragonès.

Costas explica les tasques que haurà de dur a terme en aquest càrrec.

bernatcostas1

Bernat Costas parla dels dos principals objectius que es tenen previstos per als primers mesos de feina, tant en l’àmbit administratiu com econòmic.

bernatcostas2

Costas destaca que la Generalitat té com a màxima treballar en la línia de l’antic govern cessat respectant la feina feta i inacabada per un cessament injust. Per altra banda, assegura que s’han d’exercir els serveis i competències de la Generalitat al seu màxim rendiment per poder restablir la normalitat. Nascut a Tordera l’any 1981, Costas és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i té 4 postgraus en Desenvolupament del Comerç Urbà, en e-Govern, en Lideratge i Governança Local i en Urbanisme.