L’atur baixa en 28 persones a Tordera durant el mes de maig


atur marc 18Nou descens de l’atur a Tordera. El mes de maig va tancar amb 28 persones menys a les llistes de desocupats. Una xifra que a Tordera se situa actualment en 1.119 aturats. A la comarca del Maresme, l’atur també ha descendit. Ho ha fet en 945 persones, situant la xifra de desocupats en les 24.431 persones. El regidor delegat en polítiques d’inserció laboral, Rafa Delgado aposta per continuar la formació per millorar la situació laborals dels torderencs/torderenques.

rafa atur

Aquesta tendència també es produeix al global de Catalunya. El mes de maig, l’atur a nivell català va baixar en 13.378 persones, situant el nombre de persones apuntades a les llistes de l’atur en les 385.568. Una xifra que és la més baixa des de l’octubre del 2008. De fet, Catalunya ha liderat el descens de l’atur a l’Estat espanyol, sent el territori on més ha baixat el nombre d’aturats el mes de maig.