Descobrint Tordera acompanya una patrulla de Protecció Civil a geolocalitzar diverses masies


descobrint tordera 07-06-18 2 descobrint tordera 07-06-18 3Descobrint Tordera acompanya una patrulla de Protecció Civil de Tordera a visitar les masies de can Dieta, can Sonet i can Feliu per tal de geolocalitzar-les digitalment cosa que, en cas d’emergència, facilitarà l’arribada i les tasques de qualsevol cos d’emergència.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca