IniciNoticiesPolítica EL PARTIT POPULAR DE TORDERA ES PRESENTA PÚBLICAMENT AMB L'OBJECTIU DE...

EL PARTIT POPULAR DE TORDERA ES PRESENTA PÚBLICAMENT AMB L’OBJECTIU DE TREURE UN REGIDOR EN LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS.

El Partit Popular va presentar divendres passat la seva junta local de Tordera, encapçalada pel jove Xavier Martín, estudiant de Dret de 18 anys. La presentació va comptar amb la presència del secretari general provincial del Partit Popular, el regidor de Barcelona Jordi Cornet, i el secretari general del partit al Maresme, el regidor de Pineda de Mar Norbert Peláez. Els responsables de la nova junta local van explicar, que el Partit Popular es crea a Tordera, amb la intenció d’escoltar i atendre a tots els torderencs independentment de la seva simpatia política.
Segons els joves militants del Partit Popular, el partit neix amb ganes de treballar i escoltar, i sobretot, de presentar projectes i idees pròpies, a més a més d’alternatives.

Els nous representants del PP a Tordera, treballaran a partir d’ara, per poder presentar una candidatura, de cara les properes eleccions municipals del 2007.

El president del Partit Popular de Tordera, Xavier Martin, va reiterar la seva voluntat de treballar per el poble i els seus ciutadans.

ÚLTIMES NOTÍCIES