L’AJUNTAMENT DE TORDERA EDITA UN RECULL DE POEMES INÈDITS DEL MIQUEL MARTÍ I POL. L’ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SERÀ EL PROPER DIJOUS, 1 DE DESEMBRE.


L’Ajuntament de Tordera ha editat el llibre Natura Viva, un recull de poemes inèdits de Miquel Martí i Pol amb il·lustracions de Miquel Plana.
L’edició d’aquest llibre inèdit arriba després de l’amistat que Martí i Pol mantenia amb el municipi de Tordera i que es va fer palesa en diferents moments de la història recent del Teatre Clavé, l’equipament cultural que ell mateix va apadrinar i amb el qual va desenvolupar diferents projectes formatius i artístics.
L’acte de presentació del llibre Natura Viva tindrà lloc el dijous 1 de desembre a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé. La presentació de l’acte anirà a càrrec del periodista Xavier Grasset i comptarà amb l’assistència de l’editor Ramon Besora, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el cuiner Santi Santamaria, qui parlarà de la figura del poeta. La presentació de Natura Viva es completarà amb un recital de poemes a càrrec de l’actriu Rosa Cadafalch, acompanyats de la guitarra de Diego Cortés i de la dansa d’Eva Vilamitjana, professora de dansa del Teatre Clavé.