TORDERA ES PREPARA PER ORGANITZAR DIUMENGE UN MERCAT SOLIDARI A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3.


Tordera s’afegirà, un any més, a l’organització dels actes a favor de La Marató de TV3 que, enguany, està dedicada a la lluita contra l’alzheimer i altres malalties del cervell, i que se celebrarà durant el diumenge 18 de desembre. Tal com es va fer l’any passat, més d’una vintena d’entitats i associacions locals muntaran arreu del mercat del diumenge diferents parades amb guardioles i material divers sobre les malalties.

L’any passat Tordera va donar més de 8.700 euros a La Marató, entre donacions voluntàries i les aportacions que va fer l’Ajuntament i el Gremi de Marxants.
Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ràdio Blanes i Ràdio Calella també han preparat un programa especial per fer el seguiment de la jornada amb connexions en directe. Els actes a favor de La Marató estan organitzats per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tordera.