L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE SORTEJA DEMÀ UNA SEIXANTENA DE PREMIS DINS LA CAMPANYA DE NADAL.


L’Associació de comerciants de Tordera centre sorteja demà al teatre Clavé una seixantena de premis, entre els quals hi ha paneres, lots i vals bescanviables per diferents productes. Fins demà les botigues associades de Tordera centre tindran instal·lades unes urnes perquè els clients participin en el sorteig.

En el marc de la campanya de Nadal, l’Associació de Comerciants també ha organitzat el tercer concurs infantil de dibuix. Tots els nens i nenes entre 4 i 12 anys podran participar-hi demanant a les botigues associades la làmina reglamentària. 

El dia 5 de gener es farà el lliurament de premis, corresponents a vals bescanviables i a trofeus cedits per Caixa Sabadell. D’altra banda, pel mateix dia 5 de gener, l’Associació ha organitzat per segon any consecutiu la ludoteca a la plaça de l’Església. A més, aquest any es comptarà amb un torneig de 3×3 de bàsquet al carrer. Les inscripcions per participar en el torneig es faran el mateix dia a la plaça de l’Església.