L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE DESVETLLA ELS GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA CAMPANYA DE NADAL.


L’associació de Comerciants de Tordera centre desvetlla el nom dels guanyadors del sorteig de la campanya de Nadal. En el sorteig, celebrat ahir al teatre Clavé, es van regalar una seixantena de premis entre els quals destacaven diverses paneres, lots i vals bescanviables per diferents productes. Els guanyadors de les paneres són:

Ester Jubinyà
Rosalia Peregrina
Joan Seguer
Jordi Torner
Candi
Joaquim Planes
Marta Vivé
Cristina LLavina
CArmen
J. Mir
Ivan Rodriguez
Gracia Caupena
Yolanda Arnau
Pilar Borrell
Cristina Sonsonia
Isabel sala
Maria Grebol
M. CArmen
Salvador Cornellà
Carles Fuertes
Daniel Andia
Ester linares
Pepita jordà
M. carmen gonzalez
Carmen cano
Rosa cabruja
Carmen martín
Isa mas

Els guanyadors dels lots de productes sortejats per l’Assocaciació de Comerciants de Tordera centre són:

Pilar martori
Francisco ariza
Montse iglesias
Rosa
Antonio jiménez
Angel torrellas
Manel
Silvia batista
Carmen quintana
Margarita
Nuria escolano
Jose luis fernandez
Ruben
M. rosa margarit
Josep riera

Finalment, els afortunats que s’han emportat vals bescanviables per diferents productes són:

Maria salichs
Nuri
Joana fontiveros
Antonia cortés
M. carmen prieto
sonia lucena
ferran barrera
millosi

En el marc de la campanya de Nadal, l’Associació de Comerciants també ha organitzat el tercer concurs infantil de dibuix. Tots els nens i nenes entre 4 i 12 anys podran participar-hi demanant a les botigues associades la làmina reglamentària.

El dia 5 de gener es farà el lliurament de premis, corresponents a vals bescanviables i a trofeus cedits per Caixa Sabadell. D’altra banda, pel mateix dia 5 de gener, l’Associació ha organitzat per segon any consecutiu la ludoteca a la plaça de l’Església. A més, aquest any es comptarà amb un torneig de 3×3 de bàsquet al carrer. Les inscripcions per participar en el torneig es faran el mateix dia a la plaça de l’Església.