EL CONCURS DE PESSEBRES D?ENGUANY EXPERIMENTA UN AUGMENT DE PARTICIPACIÓ EN TOTES LES CATEGORIES I ARRIBA ALS 43 INSCRITS.


Un total de 43 pessebres participen en l’edició d’enguany del Concurs de Pessebres que organitza el Consell Municipal de Cultura i la Regidoria de Cultura. Aquesta xifra suposa un augment considerable respecte edicions anteriors, en què el nombre de participants rondava la vintena. Com en edicions anteriors els pessebres es divideixen en quatre modalitats: pessebres familiars en cases particulars, pessebres col·lectius, pessebres d’aparadors d’establiments i pessebres dels grups de catequesi.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 9 de gener, a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé. 

El concurs de pessebres és una de les activitats que any rere any organitza el Consell Municipal de Cultura i la Regidoria de Cultura en l’època nadalenca.