L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE VALOREN POSITIVAMENT LES ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA CAMPANYA DE NADAL.


L’associació de comerciants de Tordera centre fa un balanç positiu de la campanya de nadal. Al llarg d’aquestes festes, els establiments associats han ofert entre els seus clients sortejos d’obsequis, un concurs de dibuix, entre d’altres activitats.

L’associació de comerciants de Tordera centre ha donat a conèixer els guanyadors del tercer concurs infantil de dibuix. En la categoria de 4, 5 i 6 anys el segon premi va ser per Neil Fernández i el primer per Mar Piferrer. En la categoria de 7, 8 i 9 anys el segon premi va recaure en Miquel Tresseres i el primer en Ferran Martín. Per últim, la categoria de 10, 11 i 12 anys el segon premi va ser per Ariadna Ruiz i el primer per Víctor Antequera.
L’associació de Tordera centre, ja prepara les properes campanyes comerciants d’Hivern i Primavera.