LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIUMENGE UNA PRODUCCIÓ DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA AMB L’INTERPRETACIÓ DE FERRAN RAÑÉ.


El teatre clavé presenta el proper diumenge, 29 de gener, un dels plats forts de la programació estable d’hivern. El cicle de teatre i dansa, ofereix una producció del teatre nacional de Catalunya titulada “Uuuuuh!” i interpretada per Ferran Rañe, Jordi Martínez, Jordi Rico, Pep Molina i Alfonso Blanco.
L’història ens porta al Berlin de l’any 1944, Charlei Rival ha d’actuar a l’aniversari del Fürher. Hi ha un agent de la GESTAPO que vol actuar amb ell, i també algú que ha planejat un atemptat que pot canviar el curs de la guerra i la història de l’humanitat.

La representació de la producció del teatre nacional de Catalunya titulada “Uuuuh!” serà aquest diumenge, 29 de gener a les 7 de la tarda, al preu de 15 euros. Les entrades anticipades es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.