El regidor Carles Aulet parla de com es recuperarà la roureda després de la tala il·legal al Tordera en Directe


Petit brot a la zona afectada de la roureda

Petit brot a la zona afectada de la roureda

Tordera en directe visita l’espai protegit de la Roureda de Tordera on s’hi ha fet una tala il·legal d’arbres acompanyat per el regidor de medi ambient Carles Aulet que ens explica més detalls d’aquest cas i de la recuperació d’aquest espai.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca