Suspesa la Fira del Ram durant aquest dissabte


fira ram pluja 2fira ram plujaDavant la mala situació meteorològica l’organització de la Fira del Ram ha decidit aquest dissabte al mati, després d’acordar-ho amb els diferents representants de cada comerç i entitat participant a la fira, suspendre totes les activitats programades pel dia d’avui i tancar el recinte final.

La meteorologia ja avançava, malauradament, precipitacions intenses durant tot el dia d’avui al municipi torderenc. Les previsions s’han complert i, des del mateix recinte firal, s’ha arribat a la decisió de suspendre la jornada d’avui. Així ho explicava Marçal Vilajeliu, regidor de promoció econòmica i director de la Fira del Ram de Tordera 2018.

Marcal suspensio de fira

Totes les activitats programades pel dia d’avui han quedat suspeses. La intenció, és poder treballar per obrir la Fira del Ram demà diumenge.