El president de l’associació de municipis de Catalunya David Saldoni inaugurarà aquesta tarda la 41è Fira Mercat de Ram


fira ram 2017Tot apunt per l’edició 2018 de la Fira Mercat del Ram. El recinte firal del Parc Prudenci Bertrana s’obrirà a les 17:00h de la tarda i el president de l’Associació Catalana de Municipis i alcalde de Sallent David Saldoni serà l’encarregat d’inaugurar la 41a edició. El director del certamen, Marçal Vilajeliu assegura que la presència de David Saldoni vol ser un homenatge a tots els municipis de Catalunya, que malgrat la incertesa política i econòmica, treballen a favor dels seus ciutadans.

marcal saldoni

La Fira es planteja com una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu és la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a més, vista l’experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira. L’organització ha constatat que els últims anys molts expositors han aprofitat la Fira  per donar-se a conèixer entre el seu públic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci. Així ho explica, el director de la fira, Marçal Vilajeliu.

fira 2

A banda d’aquest nou enfocament professional, la Fira seguirà donant visibilitat als productes de proximitat, a l’agricultura i la ramaderia, a l’artesania i a l’associacionisme. La fira comptarà amb més de setanta expositors de tots els sectors empresarials vinguts d’arreu de Catalunya. Promoció Econòmica ja ha tancat el programa d’activitats que ha estat completat gràcies a la implicació dels expositors i les entitats locals.  La ruta de senderisme i ciclisme La Tourdera i el projecte de Viles Florides són alguns dels elements del patrimoni local que seran presents a la Fira d’enguany.

fira 3

Un any més, la Fira comptarà amb un espai dedicat exclusivament a la coneixença de les entitats i associacions locals. Tordera és un municipi amb un important teixit associatiu, format per més d’un centenar d’entitats de diferents àmbits: social, esportiu, cultural i de lleure. Donada la importància d’aquest teixit en el paper cohesionador i dinamitzador del municipi, cada any la Fira aplega un bon nombre d’entitats que són presents a la mostra a través dels seus estands o de les activitats populars que s’organitzen en el marc de la Fira. Així ho explica el regidor de Participació Ciutadana, Josep Llorens.

llorens entitats

Més d’una trentena d’entitats ompliran el parc d’activitats lúdiques. 

Ràdio Tordera farà un cobertura especial durant tots els dies de la fira. El divendres a la tarda, després de la inauguració es farà un programa especial on s’entrevistaran els expositors del certamen per conèixer els productes i serveis que ofereixen.  I durant el cap de setmana, hi haurà informatius de fira per explicar totes les activitats que es facin amb la veu dels protagonistes.